Clipshoot van ‘Stiekem’ met o.a. Fouradi

Afgelopen weekend vond de opname plaats van de nieuwe track ‘Stiekem’, de titeltrack voor de nieuwe film ‘Pizzamaffia’ die op 17 februari in première gaat. Lange Frans, de broertjes Fouradi’s en rapper Ome Omar (Omar Dahmani) zijn verantwoordelijk voor dit nummer. Lebara TV was erbij en maakte onderstaande reportage voor je in samenwerking met Maghreb.NL.

Pizzamaffia is gebaseerd op het succesvolle boek van Khalid Boudou en gaat over de neven Bram(Iliass Ojja) en Haas(Mamoun Elyounoussi), die in de snelle wereld van pizzakoeriers en veeleisende bazen, hun vriendschap, familie eer en ambities hoog proberen te houden. Een wereld waarin je niet alleen snel op de weg moet zijn, maar ook rap van tong.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.