Ondernemer verkiest moslims boven PVV

Moslima'sCarlo de Bruin, de nummer twee op lijst Noord-Holland van de PVV is afgehaakt omdat hij met zijn bedrijf actief probeert islamitische vrouwen enthousiast te maken voor een baan in de zorg. Hoofddoekjes zijn daarbij geen bezwaar.

Daarnaast richtte hij een stichting op ter bevordering van de arbeidsparticipatie van moslims. En dat druist in tegen de verkiezingscampagne van de PVV. Die wil de islamisering van Noord-Holland aanpakken, maar ook het dragen van hoofddoekjes in het provinciehuis verbieden. Volgens De Bruin gaf het scheve gezichten bij zowel de PVV als z’n klanten.

Ook bestuurders van stadsdelen en zorginstellingen waren niet blij dat hij naast het werven van moslima’s voor de PVV actief was. Daarop besloot De Bruin zich terug te trekken meldt RTV Noord-Holland.

2 REACTIES

 1. Inayat,
  PVV-ers zijn libertariers. Een extreem kapitalistisch stroming omkleed met een ”
  vrijheidsjasje”. De vrijheid om uit te buiten, te bedonderen, te roven en anderen te
  muilkorven.
  Wat wij weten is dat kapitalisten niet echt vastomlijnde idealen kennen. Zolang er geld verdient kan worden verdiend schuiven zij principes en idealen terzijde. Die zijn alleen van belang om hun achterban een loer voor ogen te draaien en er niet verdiend kan worden. Het waren de rechtse partijen die immigratie in de jaren zestig en gezinshereniging van goedkope arbeidskrachten hebben mogelijk gemaakt en niet de linkse partijen. Nu zijn zij het die zich voornamelijk keren tegen allochtonen en geven zij links de schuld voor de multiculture samenleving.
  Het zijn ook rasegoisten en verraden zelfs elkaar als zij zich kunnen verrijken. Niet echt opzienbarend nieuws als je weet om wie het gaat en waar zij vandaan komen (uit de ultraconservatieve Edmudburkestal).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.