Hassan Lamou vertrekt als voorzitter PMB

Het Platform Marokkanen Breda (PMB) neemt afscheid van voorzitter Hassan Lamou. Twee jaar lang trok hij de kar en bouwde aan de relatie tussen de Marokkaanse gemeenschap en de stad.”Ze zijn zeker dichter bij elkaar gekomen.”

Twee jaar geleden kwam een aantal organisaties en welzijnsinstellingen samen met de intentie te overleggen over de problemen van Marokkanen die destijds speelden. Op dat moment werd Lamou benaderd om leiding te geven aan een overkoepelende instantie.

De scheidend voorzitter had al flink wat ervaring opgebouwd als politieagent in Den Haag en in het opzetten van initiatieven, zoals het buurtvaderproject. “Ik heb aangeven dat het tijdelijk zou zijn. Nu is het moment daar dat iemand anders het op moet pakken.”

Volgens Lamou was het nodig om met de bestaande stichtingen en organisaties van Marokkaanse afkomst samen op te trekken

Meer is hier verder te lezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.