GL wil onderzoek naar moskeeën Amsterdam

De Amsterdamse afdeling van GroenLinks wil dat het college van burgemeester en wethouders zelf onderzoek doet naar de vermeende hardhandige lespraktijken van moskeeën in de hoofdstad. De partij stelt dat dinsdag, nadat maandag was gebleken dat een onderzoek door het Verwey-Jonker Instituut op niets is uitgelopen.

GroenLinks in Amsterdam wil onder meer weten welke moskeeën tegenwerken en welke reden zij hebben opgegeven om niet mee te doen aan het onderzoek.

“In eerste instantie in het belang van de kinderen, maar ook in het belang van moskeeën die lesactiviteiten bieden. Dat deze moskeeën weigeren mee te werken, frustreert mij nu ontzettend”, vindt raadslid Fenna Ulichki volgens het Algemeen Dagblad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.