Vermiste Shelly gezien met vijf jongens

De 15-jarige Shelly Christina Boer uit Eindhoven is sinds zaterdag 8 januari 2011 vermist. Ze is op 15 januari in Eindhoven gezien door vriendinnen in het gezelschap van vijf Marokkaanse jongens, schrijft Omroep Brabant.

Shelly heeft bruin geverfd lang haar (van nature blond), een blanke huidskleur, blauw-groene ogen en getekende wenkbrauwen, meldt Opsporing Verzocht. Ze is 1.72 meter lang, heeft een tenger postuur en een klein litteken op de kin.

Op het moment van de verdwijning droeg Shelly een spijkerbroek, een witte lange trui, bruine Uggs schoenen en een zwarte jas met bontkraag. Shelly heeft ADHD waarvoor ze medicijnen moet slikken. Ze is mogelijk naar Belgë vertrokken.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.