Yes-R staat achter demonstranten

Yes-RRapper Yes-R is half Egyptisch, half Marokkaans en heeft familie wonen in Caïro. Hoe volgt hij de demonstraties? In het FUNX programma Start vertelde hij gisterochtend: “Met mijn familie gaat het goed, maar ze zijn de situatie wel zat. Ze staan achter de demonstranten en iedereen hoopt dat Mubarak op zal stappen”. In december was Yes-R zelf nog in Egypte.

“Ik hoorde toen geen geklaag over president Mubarak. Ook als je hem niet mag, kun je dat gewoon zeggen in Egypte, daarin zijn mensen wel vrij. Maar ik hoorde wel dat veel jongeren werkloos waren. Ze vroegen mij ook wel tips over hoe ze snel naar Europa konden komen. En hoe het is in Europa. Terwijl dat zonde is. Egypte is een bloedmooi land met goeie scholen. Je kan een mooie toekomst hebben daar, maar dan heb je wel een goeie regering nodig”, vertelde Yes-R bij FUNX.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.