Carcela hakt knoop door en kiest voor …

De soap rond Standard-middenvelder Mehdi Carcela en zijn keuze voor de Marokkaanse of Belgische nationale ploeg lijkt ten einde. Het Internationaal Sporttribunaal TAS heeft vrijdag laten weten dat Carcela zijn beroep bij het TAS ingetrokken heeft en definitief gekozen heeft voor een carrière als Marokkaanse international. Zo meldt Het Laatste Nieuws.

Enkele maanden geleden maakte de voetbalbond van Marokko al bekend dat Carcela had gekozen voor een loopbaan bij De Leeuwen van de Atlas. De spelmaker tekende een document om zijn beslissing definitief te maken, maar tekende hier vorige week beroep tegen aan bij het Internationaal Sporttribunaal CAS.

De 21-jarige middenvelder van Standard Luik heeft een Spaanse vader en een Marokkaanse moeder. In de nationale jeugdelftallen speelde hij steeds voor België. Carcela werd ook enkele keren opgeroepen voor de A-kern, maar speelde nooit een officiële wedstrijd voor de Rode Duivels, noch voor Marokko.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.