Ga jij naar de première van Pizza Mafia?

Op dinsdag 15 februari vindt in Den Haag de feestelijke première plaats van de film Pizza Mafia. Voor deze unieke gebeurtenis, waar ook o.a. de cast en crew aanwezig is, mogen wij twee kaarten weggeven en speciale filmpakketten. Lees hieronder hoe jij kans maakt op een van deze prijzen.

Vanaf 17 februari zal in de Nederlandse bioscopen de nieuwe film van Tim Oliehoek gaan draaien, Pizzamaffia. De film is gebaseerd op het boek van de Nederlands-Marokkaanse schrijver Khalid Boudou, die ook het Schnitzelparadijs voor zijn rekening nam. Pizza Mafia vertelt het verhaal van Ibrahim (‘Bram’ – Illias Ojja) en zijn neef Illias (‘Haas’ – Mamoun Elyounoussi). Bram en Haas zijn matties for life. Elke avond racen ze op hun runners door de stad en halen de hardste stunts uit om als eerste bij de klant te zijn.

De pizzeria is eigendom van Bram zijn vader, maar sinds die ziek thuis zit runt oom Faris de tent. De vader van Haas is een geboren pizzabakker en Pizza Novara loopt als ’n malle. Toch vallen de inkomsten tegen en de vader van Bram verdenkt zijn broer ervan dat hij geld uit de kas jat. Als Bram’s vader hem hiermee confronteert, krijgen de twee heftige ruzie en vertrekt Faris.

Tot op het bot gekrenkt begint de trotse Faris zijn eigen pizzeria aan de overkant van het plein. Binnen no time ontstaat er een hevige strijd tussen de twee pizzeria’s. Alles en iedereen wordt meegesleept in de pizzaoorlog en ook Bram en Haas komen recht tegenover elkaar te staan in een strijd om leven, dood, trots en een shitload aan pizza’s.

Maghreb.NL geeft namens Benelux Film Distributors twee kaarten weg voor de feestelijke première van de film in Den Haag. Het wordt een uitgebreid programma met veel bekende Nederlanders, waar jij met een vriend of vriendin bij kunt zijn. Daarnaast geven wij vijf filmpakketten weg, elke bestaande uit het boek en 2 filmkaarten.

Meedoen is simpel: Stuur een mail naar info@maghreb.nl waarin je aangeeft waarom jij graag naar deze première zou willen gaan. Vermeld daarin ook je mobiele nummer. De leukste en/of creatieve formuleringen worden door ons beloond. Reageren kan tot en met maandag 14 februari 2011, 14.00u. Deelnemers moeten ouder dan 18 jaar en woonachtig in Nederland zijn. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Medewerkers van Maghreb.NL zijn uitgesloten van deelname.

1 REACTIE

  1. Hoe serieus neem je je zelf als acteur zou ik zeggen.
    De Marokkanen verschijnen in een film alleen in de rol van criminelen of hangjongeren. Andere rollen krijgen ze niet. Hoe naief ben je dan om te denken dat je gecast wordt om je talenten.

    tazz, slaap verder

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.