Israëlische als vip behandeld in Palestijns ziekenhuis

Een Israëlische vrouw is woensdag in een Palestijnse ziekenhuis op de Westelijke Jordaanoever bevallen. Het uitzonderlijk zeldzame voorval werd door de Palestijnse president Mahmoud Abbas beloond met een bos bloemen.

Nisreen Chayedri groeide joods op maar bekeerde zich tot de islam. Ze was woensdag in Ramallah aan het winkelen toen de weeën begonnen. Haar echtgenoot bracht haar vlug naar het ziekenhuis, waar ze beviel van een zoontje.

Chayedri zei dat ze in het ziekenhuis als een vip behandeld werd. Het ziekenhuis zocht een arts voor haar die het Hebreeuws machtig is en naast het boeket van Abbas ontving ze ook bezoek van de burgemeester van Ramallah. Zo meldt de website Nieuws.nl.

Palestina

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.