Geruchten over ‘depressieve’ Mubarak

Egyptische media hebben maandag bericht dat de gezondheidstoestand van de vrijdag afgetreden president Hosni Mubarak erg slecht is. Het dagblad al-Masri al-Youm meldde op gezag van betrouwbare bronnen dat de 82-jarige ex-president in coma ligt. Hij zou sinds zaterdagavond niet meer bij bewustzijn zijn geweest.

Het officiĆ«le dagblad al-Gumhouriya (de Republiek) meldde dat Mubarak ,,in een psychologisch gezien erg moeilijke toestand verkeert”. Hij lijkt erg depressief en weigert behandeling, aldus de bronnen van al-Gumhouria in Sharm al-Sheikh, de verblijfplaats van de man die van 14 oktober 1981 tot 11 februari dit jaar de Egyptische president was. Volgens sommige geruchten heeft Mubarak een beroerte gehad.

De voormalige president is onder behandeling in zijn woning in Sharm al-Sheikh. Het is nog onduidelijk of hij naar een ziekenhuis moet worden gebracht. Hij werd vorig jaar maart in Baden-Baden, Duitsland, aan zijn galblaas geopereerd. In 2004 werd hij, ook in Duitsland, aan zijn rug geopereerd, , schrijft het NoordHollands Dagblad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.