Leerlingen ICA wel welkom, maar geen speciale eisen

Leerlingen van het Islamitisch College Amsterdam (ICA) zijn welkom op andere middelbare scholen in de stad. Ze moeten zich echter wel houden aan de geldende gedragsregels, bericht RTV NoordHolland.

Na de zomer sluit het Islamitisch College Amsterdam haar deuren. Er zijn te weinig leerlingen en volgens de inspectie is het onderwijs onder de maat. Een groep van honderd ouders wil hun kinderen na de zomer thuis laten lesgeven. Tegelijkertijd zijn de ouders nog in gesprek met andere scholen.

Op het Comenius Lyceum – waar 85 procent van de leerlingen moslim is – zijn ze welkom. Maar de rector kan niet ingaan op de speciale eisen van de ouders. Hij benadrukt wel dat alle kinderen respectvol benaderd worden en dat het klimaat niet harder wordt.

1 REACTIE

  1. srry hoor maar comenius is egt een racistische sgool hoor je MOET daar vrolijke kleure drage zwart magniet en je islamitische kleding moet niet al te overdreven zijn srry maar dit is togg een vrijland of nietsoms

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.