Youtube verwijdert account Sharia4belgium

Google heeft het YouTube-kanaal van de Sharia4belgium uit de lucht gehaald. Ook bij Facebook is de radicale moslimclub niet meer welkom. De Nederlandse zusterorganisatie Sharia4holland is nog wel gewoon op YouTube te vinden.

De YouTube-ban volgt op het verwijderen van een filmpje vorige week vanwege het aanzetten tot haat, schrijft de Volkskrant. Dat is tegen de richtlijnen van zowel YouTube als Facebook. Het filmpje stond niet op het YouTube-kanaal van de organisatie.

In het filmpje ‘Marie-Rose Morel voor de eeuwigheid naar de hel…’ becommentarieert Abu Imran, het boegbeeld van Sharia4Belgium, de dood van ex-Vlaams Belanglid Marie-Rose Morel. Imram zegt dat Morel ‘samen met Hitler en Stalin onderweg is naar de vuilnisbelt van de geschiedenis’ en roept Filip Dewinter en Geert Wilders op om lessen te trekken uit de dood van Morel.

In Belgiƫ ontstond veel opschudding door het filmpje. Verschillende politici spraken zich uit tegen de uitlatingen van de radicale moslim en Centrum voor gelijkheid van kansen en voor racismebestrijding deed aangifte.

1 REACTIE

  1. Goede zaak. Weg met mensen die alleen maar fitnah veroorzaken en de moslims schaden. Dez mensen roddelen over onze geleerden en hebben geen enke respect voor onze geleerden. We hebben niks aan hun. Ze zijn in dwaling. Moge allah hen leiden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.