Siham Tib opent haar eigen modehuis

Op zondag 20 maart luidt de Nederlands-Marokkaanse modeontwerpster Siham Tib (1981) de start van haar eigen modehuis in met een exclusieve modeshow in The Mood in Amsterdam.

Vernieuwend doch klassiek, dat is de fascinerende stijl die de creaties van Siham Tib kenmerkt. Elke jurk in haar collectie vormt een prachtige symbiose van Arabische traditie en moderne haute couture. Met haar eerste twee collecties heeft Siham het afgelopen jaar al veel bewondering en succes geoogst op modeshows in Nederland en België. Tijdens de Fashion Award in het Antwerpse Hilton Hotel vorig jaar oktober sleepte Tib zowel de publieks- als de juryprijs in de wacht. Haar jurken worden bewonderd door zowel Nederlandse vrouwen van Marokkaanse afkomst als door autotochtone Nederlandse vrouwen.

Onlangs besloot Tib zich volledig op haar grote passie te richten en haar modehuis Siham Tib te starten op de Keizersgracht in Amsterdam. De kern van haar collectie wordt gevormd door een exclusieve haute-couturelijn, een prêt-à-porterlijn en een beachkaftanlijn. Alle drie komen aan bod in de modeshow die het hart vormt van het openingsfeest. Haar modellen zullen een selectie van haar haute-couturecollectie tonen. Vervolgens gaat haar nieuwste prêt-à-portercollectie in première. Tot slot zal een korte blik op haar collectie beachkaftans worden geworpen.

De gasten kunnen de exclusieve show bewonderen onder het genot van een drankje en heerlijke Marokkaanse hapjes.

Datum: zondag 20 maart
Tijd: 17:00-19:00
Lokatie: The Mood, Keizersgracht 125-127 te Amsterdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.