Boussoufa kiest verrassend voor Anzji

Mbark Boussoufa heeft een akkoord met Anzji Machtsjkala bereikt.

Eerder werd gemeld dat de sterspeler van Anderlecht rond was met Terek Grozny, maar de 26-jarige spits kiest voor een avontuur in de hoofdstad van Dagestan, schrijft de NOS.

Grozny, de Tsjetsjeense club van trainer Ruud Gullit, leek de spits voor twaalf miljoen euro te hebben losgeweekt bij Anderlecht, maar de Belgische club meldt dat Boussoufa niet naar Grozny verkast, maar voor drie jaar naar Machatsjkala gaat.

Ruud Gullit is niet zo blij met het afketsen van de transfer naar Grozny. “Het is een goede speler, maar hij moet wel bij deze club passen. Elke keer kwam hij met nieuwe eisen. Het houdt een keer op”, zo zegt Gullit aan NUsport.

Ook de woordvoerder van Grozny benadrukt nogmaals dat de eisen van Boussoufa niet realistisch waren. “Hij wilde 25 businesstickets, vier bodyguards en een aparte voorbereiding op wedstrijden. Dat werd ons te gortig.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.