El Hamdaoui weigert te praten met De Boer

Aan de problemen tussen Ajax-trainer Frank de Boer en Mounir El Hamdaoui lijkt voorlopig nog geen einde te komen. De Boer nodigde El Hamdaoui zaterdag na afloop van de training uit voor een gesprek, maar de Marokkaan weigerde de uitgestoken hand, meldt De Telegraaf. El Hamdaoui wil alleen praten als Sigi Lens, zijn zaakwaarnemer, ook bij het gesprek aanwezig is.

Waar De Boer en El Hamdaoui niet met elkaar praten, praten wel beiden over elkaar via diverse media. De Marokkaans international liet in het tv-programma ‘De halve maan’ weten dat hij De Boer onrechtvaardigheid verwijt. De oefenmeester liet zelf eerder al weten dat El Hamdaoui voorlopig niet op een basisplaats hoeft te rekenen, omdat Siem de Jong en Lorenzo Ebecilio een streepje voor hebben.

Een breuk lijkt hierdoor onafwendbaar. De directie van is volgens het dagblad nu aan zet.

2 REACTIES

  1. fu@k meneertje de boer, STERSPELER VAN NEDERLAND NAAR DE TWEEDE STUREN WAT DENK IE WEL, die man kan niet eens uit zijn woorden komen, we staan achter je el hamdaoui, dit is nietr alleen jou kwestie maar ook een MAROKKAANEN KWESTIE NET ALS BIJ aisatie

  2. Wat klets je nou een onzin. “Marokanenkwestie????”, De waarheid zal in het midden liggen.
    Ik begrijp dat Mounir, de Boer niet vertrouwd en graag een vetrouwenspersoon bij het gesprek wil.
    Dat is zijn goed recht. Zo kunnen woorden niet verdraaid worden en heeft Mounir een eerlijke kans.
    Dit is gewoon een kwestie, werknemer/werkgever. Mounir dient zich ook gewoon te gedragen en als Aissati zo blijft voetballen komt het ook goed met hem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.