Nabil Dirar: ‘Zelfs mijn moeder was kwaad op mij’

Nabil Dirar, de Marokkaanse balkunstenaar van Club Brugge, heeft deze gistermiddag tijdens een persconferentie zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag tijdens de competitiewedstrijd van afgelopen weekend tegen KV Kortrijk. Dirar beseft dat zijn gedrag niet door de beugel kan en biedt de spelers, fans en club zijn excuses aan. Bovendien benadrukte hij dat hij absoluut geen probleem heeft met Rode Duivel Vadis Odjidja-Ofoe, schrijft Het Laatste Nieuws.

“Vadis is een sympathieke gast en een goeie speler. Ik heb me afgelopen week persoonlijk geëxcuseerd bij hem, want ik weet nu dat mijn gedrag onaanvaardbaar was. Zelfs mijn moeder was kwaad op mij”, verduidelijkte Dirar.

Voor Dirar was het na twee eerdere incidenten al de derde verwijzing naar de Brugse B-kern.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.