Openingsmodeshow Siham Tib groot succes

Zondag 20 maart ging het modehuis van de Nederlands-Marokkaanse modeontwerpster Siham Tib officieel van start met een exclusieve modeshow. Het openingsfeest vond plaats in The Mood aan de Keizersgracht in Amsterdam. Ongeveer 90 genodigden – er bleef geen stoel onbezet – waren getuige van de show die ingeleid werd door de wereld bekende tassenontwerper Omar Munie.

Hij haalde aan hoe Siham hem een jaar geleden had benaderd en dat ze hem had verteld over haar plannen om een eigen modehuis te starten. Hij was erg verheugd te zien dat ze nu de stap heeft gewaagd en zich nu full-time richt om een succesvol modehuis op te bouwen. Na Omar Munie’s mooie woorden werden achtereenvolgens Siham Tib’s nieuwe beachkaftancollectie, haar nieuwste prêt-à-portercollectie en een selectie van haar uitgebreide haute-couturecollectie geshowd. Tijdens de show van de prêt-à-portercollectie werden de modellen op de catwalk prachtig begeleid door de Nederlands-Marokkaanse zangeres Chahrazad Msellek, zelf ook gekleed in een nieuwe Siham Tib.

De reacties van het publiek op de getoonde jurken waren zeer enthousiast. Het applaus aan het einde voor Siham en haar modellen onderstreepte het succes van de show.
Na de show werden de gasten verwend met Marokkaanse thee en heerlijke Marokkaanse hapjes.

Al met al was het een prachtige middag. Siham Tib’s eerste soloshow belooft een mooie toekomst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.