Aanpak probleem-Marokkanen mislukt

De 32 miljoen die de overheid uitrekt om Marokkaanse probleemjongeren in onder meer Amersfoort aan te pakken, is weggegooid geld. Dat zeggen diverse deskundigen in het tv-programma EĆ©nVandaag.

In Amersfoort is de criminaliteit rond Marokkaanse jongeren alleen maar verder gegroeid sinds daar straatcoaches werden ingezet. Nederland telt 22 zogenaamde Marokkanen-gemeenten, steden die problemen hebben met Marokkaanse jongeren.

Buurtbewoners plaatsen,volgens RTV Utrecht, vraagtekens bij het miljoenenproject. Volgens hen helpt een Marokkaanse gezinscoach de lastige jongens en hun familie met het kwijtschelden van boetes en proces-verbalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.