El Hamdaoui maakt zondag rentree bij Ajax

Na hun geruchtmakende conflict in de rust van Ajax-RKC Waalwijk leefden Frank de Boer en Mounir El Hamdaoui bijna drie weken langs elkaar heen. Vorige week maandag, een dag na de 3-2 nederlaag tegen ADO Den Haag, steeg er eindelijk witte rook op in Amsterdam. De 26-jarige Marokkaan kan zondag in het thuisduel met Heracles Almelo zijn rentree maken namens Ajax.

Met dertien competitiegoals in 22 duels is Mounir El Hamdaoui nog altijd topscorer van Ajax dit seizoen.

Na de tweede clash tussen coach en spits, begin vorige maand, won Ajax twee van de drie Eredivisieduels, met als doelcijfers 9-4. Anderzijds haakten de Amsterdammers zonder El hamdaoui af in de titelstrijd en werd de club met 0-4 door Spartak Moskou uitgeschakeld in de achtste finale van de Europa League, schrijft VoetbalInternational.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.