Labyad ziet nog kansen voor PSV

Ondanks de 4-1 nederlaag tegen Benfica, ziet Zakaria Labyad nog kansen voor PSV. De jongeling, die als invaller het enige doelpunt voor de Eindhovenaren scoorde, ziet ondanks de nederlaag nog wel kansen voor de ploeg van trainer Fred Rutten.

“Bij 3-1 kan het nog allemaal, bij 4-1 ook. Als zij vier keer kunnen scoren thuis, kunnen wij dat ook. Wij hebben net zoveel kwaliteit als Benfica. Wij hebben veel scorende spelers, thuis zijn we heel sterk. Ik denk wel dat het goed komt met ons”, zegt Labyad volgens VoetbalPrimeur.

Koud in het veld scoorde Labyad uit een rebound, voor de Marokkaan is dat echter een ‘normale’ zaak. “Elke keer als ik inval, probeer ik mijn ding te doen en een bijdrage te

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.