‘El Hamdaoui kan naar het Turkse Trabzonspor’

Mounir El Hamdaoui vertrekt aan het einde van het seizoen mogelijk bij Ajax. De aanvaller van de Amsterdammer staat in de concrete belangstelling van het Turkse Trabzonspor, meldt Milliyet volgens VoetbalCentraal.

In Amsterdam voelt El Hamdaoui zich niet gelukkig. De Marokkaan heeft een moeizame relatie met hoofdtrainer Frank de Boer en ook met de supporters van Ajax kan de spits niet goed opschieten.

Trabzonspor ziet in El Hamdaoui de perfecte versterking voor de aanval. Ajax wil de aanvaller echter niet voor een habbekrats laten vertrekken. De club uit Amsterdam verlangt minstens vier miljoen euro voor hem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.