Boussoufa met club op kop in Rusland

Mbark Boussoufa en Anzhi Makhachkala zijn prima begonnen aan de Russische competitie. Na acht speeldagen staat Anzhi gedeeld aan kop met 15 op 24. Boussoufa zelf heeft zich er intussen al opgewerkt tot één van de vedettes.

Boussoufa sloot pas begin april aan bij zijn nieuwe ploegmaats. Na zijn vertrek bij Anderlecht speelde hij eerst nog interlandvoetbal. Veel tijd had de Marokkaan echter niet nodig om zijn plaats te vinden in zijn nieuwe ploeg.

Met een assist lag hij dit weekend aan de basis van de 1-2 zege tegen Wolga. “Ik heb ook al twee strafschoppen uitgelokt de laatste wedstrijden; ik word steeds dominanter in het spel van Anzji”, meldt Boussoufa vanuit Moskou volgens Anderlecht-Online. “We zijn momenteel de revelatie van de competitie.”

De coach van Anzhi lijkt alvast volop te geloven in Boussoufa. “Hij sprak zijn volledige vertrouwen uit in mij. Ook de fans dragen me op handen; ik ben na Roberto Carlos de populairste speler. Als ik straks één of twee keer kan scoren, ben ik helemaal vertrokken voor een goed seizoen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.