AGOVV wil verblijf Laghmouchi verlengen

Soufiane Laghmouchi kan langer bij AGOVV Apeldoorn blijven spelen. De Apeldoorners willen graag verlengen met de aanvaller. “De club is positief, ook de nieuwe trainer Hans van Arum wil mij houden”, vertelde Laghmouchi tegenover Omroep Gelderland.

AGOVV en Laghmouchi moeten echter nog wel tot een akkoord zien te komen.

De Marokkaanse voorhoedespeler moet binnenkort echter met het Olympisch team van zijn vaderland op pad. “Van 20 mei tot 20 juni, we spelen twee keer tegen Congo, eerst thuis en dan daar. Als we doorkomen, gaan we naar een poule en als we die winnen, plaatsen we ons voor Londen 2012”, vertelde de hoofdpresoon tot slot, volgens Goal.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.