Win een filmpakket van de film ‘RABAT’

4

Op 9 juni brengt Benelux Film Distributors de film RABAT uit. Maghreb.NL mag twee mensen blij maken met een filmpakket bestaande uit het fotoboek ‘The Road to Rabat’ van fotograaf Dennis Duijnhouwer en 2 vrijkaarten voor de film. Lees hieronder hoe je kans maakt op dit pakket.

RABAT is een roadmovie die de kijker meeneemt op de reis van de drie vrienden Nadir (Nasrdin Dchar), Abdel (Achmed Akkabi) en Zakaria (Chico Kenzari). Als Nadir van de ene op de andere dag de oude taxi van zijn vader van Amsterdam naar Rabat moet rijden, nodigen zijn twee beste vrienden zichzelf uit om met hem mee te gaan. De reis voert het drietal door het Europese landschap naar de Marokkaanse kust. Nieuwe werelden, ontmoetingen onderweg en het geheime reisdoel van Nadir zetten de vriendschap naarmate ze dichter bij Rabat komen steeds verder onder druk. Deze film is het filmdebuut van Jim Taihuttu en Victor Ponten van Habbekrats (jongerenmarketingbureau).

Toen Habbekrats op een maandlange reis naar Marokko vertrok voor hun eerste speelfilm, was zeker dat fotograaf Dennis Duijnhouwer mee moest om deze bijzondere reis vast te leggen. Het fotoboek THE ROAD TO RABAT belooft niet alleen een kijkje in de productie en sfeer van deze bijzondere tocht, maar biedt ook een persoonlijke blik in de vijf landen waar de film werd gedraaid. De serie voert je van Amsterdam naar Rabat en wordt onderweg aangevuld door persoonlijke verhalen van de ervaringen van acteurs en makers onderweg. Het fotoboek THE ROAD TO RABAT (ISBN 9789048810666 NUR 640 ) verschijnt op 9 juni en is verkrijgbaar voor €17,50.

Kijk voor meer informatie over de film ook op www.rabatdefilm.nl.

PRIJSVRAAG
Wil jij een filmpakket winnen stuur dan een mail naar info@maghreb.nl. Vertel daarin waarom je zo graag naar RABAT zou willen gaan. De leukste en of creatiefste inzendingen maken kans op de prijs. Vergeet niet om je telefoon nummer te vermelden. Meedoen kan tot 1 juni 2011.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.