Standard-speler Carcela gewond na trap in gezicht

4

Standard Luik-speler Mehdi Carcela is dinsdagavond flink geblesseerd geraakt in de topwedstrijd tegen RC Genk. Hij brak zijn neus, is enkele tanden kwijt en zijn kaak was volledig geblokkeerd na een schop in het gezicht van Chris Mavinga.

Carcela raakte bewusteloos terwijl het bloed over zijn gezicht stroomde. Er moest zelfs hartmassage toegepast worden bij de international van Marokko. Vooral spelers van Standard toonden zich zeer aangeslagen.

Mavinga kreeg slechts geel voor zijn ernstige overtreding. Het duel tussen Standard en Genk is bepalend in de titelrace van de Belgische Jupiler Pro League.

Beelden van het incident:

4 REACTIES

  1. Ik ben zelf een zwarte arabistalige marokkaan en voel me beledigd door die reactie van metalsi maar je hebt gelijk ik tref ook blaam mohem dat was woede meer niet, ik heb niets tegen berbers wolah!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here