‘El Hamdaoui gaat liever naar PSV’

Het Turkse Trabzonspor hoeft niet te rekenen op de komst van El Hamdaoui. De club legde een bod van 4,5 miljoen neer bij Ajax en de clubs zouden daarmee akkoord gaan. Mounir El Hamdaoui zelf heeft echter geen interesse in een transfer naar Turkije, meldt het Voetbal4U.

De Marokkaanse spits leeft al sinds zijn aantreden als interim-trainer in onvrede met coach Frank de Boer. Daarnaast presteert de El Hamdaoui de tweede seizoenshelft onder de maat. Zowel Ajax als El Hamdaoui staat al na één jaar open voor een transfer. Het huidige contract van de zesvoudig international loopt nog tot medio 2014.

El Hamdaoui staat naar verluidt ook in de kijker bij PSV en Valencia. Het geld dat de club uit Eindhoven zou verdienen aan een transfer van Dzsudzsák zou onder meer gebruikt worden voor de Marokkaan. De voorkeur van de Rotterdammer zou in Eindhoven liggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.