‘Buitenlandse clubs vragen naar Assaidi’

Het is niet ondenkbaar dat Oussama Assaidi volgend seizoen niet meer in de Eredivisie te bewonderen is. Een aantal clubs uit het buitenland heeft interesse.

Deze clubs zouden bij sc Heerenveen al hebben geïnformeerd naar de status van de vleugelspits, aldus Omrop Fryslân. Om welke clubs het gaat is, volgens VoetbalPrimeur, niet bekend. In januari werd bekend dat het Duitse VfB Stuttgart scouts naar Friesland had gestuurd om de talentvolle Marokkaan te bekijken.

Daarnaast zou Assaidi bij PSV op het lijstje staan als opvolger van de waarschijnlijk naar Rusland vertrekkende Balazs Dzsudzsák. Recent gaf Assaidi aan dat hij een transfer naar de Eindhovenaren wel zou zien zitten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.