Assaidi: “PSV is de juiste stap voor mij”

Nu Balász Dzsudzsák zo goed als vertrokken is uit Eindhoven, heeft PSV zijn beoogde opvolger gevonden in Heerenveen. Oussama Assaidi, die afgelopen seizoen zijn klasse liet zien in het Abe Lenstra Stadion, moet de opvolger van de Hongaar worden.

De 23-jarige, die onlangs zijn eerste doelpunt voor Marokko scoorde, voelt zich gestreeld door de belangstelling van PSV. ‘PSV is een topclub. Het zou de juiste stap in mijn carrière zijn’, zegt hij volgens Het Parool.

De inwoner van Amsterdam-Oost heeft nog een tweejarig contract in Friesland. ‘Ik heb het naar mijn zin bij Heerenveen en heb een goede relatie met trainer Ron Jans. Ik ben blij dat hij blijft. Maar ik hoop dat als PSV of een buitenlandse topclub zich meldt, Heerenveen me niet gaat tegenhouden. Ik moet ook aan mijn eigen carrière denken.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.