‘Rubin Kazan heeft bod op El Hamdaoui uitgebracht’

Rubin Kazan kan weleens de nieuwe werkgever van Mounir El Hamdaoui worden. De topclub uit Rusland zou zelfs al een bod hebben uitgebracht op de aanvaller van Ajax, meldt SoccerNews. De Tataren zouden 4,5 miljoen euro willen betalen voor de aanvaller.

De Amsterdammers namen El Hamdaoui in 2010 over van AZ. Het afgelopen seizoen scoorde de voorhoedespeler dertien keer in 26 optredens. De Nederlandse topclub gaf eerder aan dat de 26-jarige speler mag vertrekken. El Hamdaoui zou het niet goed kunnen vinden met hoofdtrainer Frank de Boer.

Ajax wil ongeveer vijf miljoen euro hebben voor de Marokkaan. Dat bedrag betaalde de club eerder ook aan AZ. De spits werd eerder genoemd bij onder andere Fulham, waar Martin Jol sinds kort de scepter zwaait.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.