PSV niet bezig met transfer El Hamdaoui

Mounir El Hamdaoui zal vooralsnog niet naar PSV vertrekken, zo liet technisch manager Marcel Brands woensdag weten. De spits mag vertrekken bij Ajax.

Ajax maakt er geen geheim van El Hamdaoui graag kwijt te willen. De link met PSV was snel gelegd, want de Brabanders zoeken een spits en Brands werkte bij AZ al met El Hamdaoui. “Op dit moment speelt er niets”, reageert Brands echter volgens VoetbalPrimeur.

El Hamdaoui mag bij Ajax niet meer meetrainen met het eerste elftal en ook zijn rugnummer 9 moest hij afstaan. De Marokkaan moet zich begin volgende maand melden bij het beloftenteam van de Amsterdammers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.