Bussen richting Marokko gecontroleerd

In Brussel zijn zaterdag de hele dag autocars met bestemming Marokko gecontroleerd. Bij zeven van de twaalf autocars werden inbreuken vastgesteld. Het was de eerste actie in een reeks controles van autocars deze zomer, zo blijkt uit een persbericht dat zaterdag door de federale politie werd verstuurd.

De controles zijn gericht op een reeks mogelijke inbreuken. Zo wordt nagegaan of de chauffeurs de rij- en rusttijden respecteren, of de bus niet te zwaar geladen is en of de autocar technisch in orde is. De substituut van de arbeidsauditeur van Brussel laat weten dat er voor meer dan 11.000 euro inbreuken werden vastgesteld. Er werden bijvoorbeeld ook drie werklozen aangetroffen die aan het werk waren zonder dat ze dat hadden gemeld.

De controle zaterdag werd geleid door het arbeidsauditoraat van Brussel, samen met de federale en lokale politie, de federale overheidsdienst Mobiliteit, Douane en Accijnzen en de RVA, meldt MetroTime.be.

vakantie 2011

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.