Stem op genomineerden Islamitische Theologieprijs

De website nieuwemoskee.nl heeft dinsdag de genomineerden voor de Nieuwemoskee Pracht van de Theologie Prijs bekend gemaakt. Het gaat om vijf personen en vijf publicaties. Het publiek kan nu op de genomineerden stemmen.

Abdulwahid van Bommel en Mohamed Ajouaou zijn twee keer genomineerd: als persoon en voor een publicatie. Van Bommel dankt die eer aan zijn publicatie Valt er nog wat te lachen met die moslims. Hij houdt zich verder bezig met godsdienstpedagogiek, koranexegese en seksualiteit. Ajouaou houdt zich bezig met theologische vraagstukken van de moderne islam. Zijn publicatie Imam achter tralies is genomineerd.

Omar Nahas, Ceylan Weber en Umar Mirza zijn ook als personen genomineerd. De andere drie publicaties zijn Vernieuwing in het islamitisch denken en Mijn leven met de islam (beide van Nasr Abu Zayd) en Inleiding tot de studie van de Koran (Abdelilah Ljamai), bericht KerkNieuws.

Het publiek kan tot 15 juli stemmen. Op 20 juli zullen de twee winnaars (persoon en publicatie) bekend worden gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.