Ahmed Musa in ramadan hongerig naar de goals

Hij speelde afgelopen zondag een hoofdrol tijdens het duel tussen VVV Venlo (de club van Geert) en Ajax (uitlsag:2-2). De grote man bij VVV was de kleine Nigeriaan Ahmed Musa. Namens het nietige VVV maakte hij twee doelpunten tegen Ajax en zorgde meteen voor de eerste grote verrassing van dit seizoen, schrijft WijBlijvenHier.nl.

Na afloop bleek dat de man na zo’n fantastische wedstrijd op een benauwde zondagmiddag gewoon aan het vasten was. “Maar ik moet nog 5 uur wachten voordat ik mag eten of drinken”. De verslaggever was enigszins verbaasd. “Ik was wel hongerig voor het doel”, reageerde Musa.

Freddie Kanouté (spits van Sevilla), die ook aan de Ramadan doet, zei eens: : “People who know about Islam, they know that fasting empowers and does not weaken the Muslim.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.