PVV: extra verzuimcontroles tijdens ramadan

De Partij voor de Vrijheid (PVV) in de Haagse gemeenteraad wil dat het college onderzoek doet naar de verzuimcijfers op de Haagse basisscholen. Als blijkt dat een groot deel van het verzuim gerelateerd is aan islamitische feestdagen, wil de PVV dat de leerplichtambtenaren extra controles gaan uitvoeren tijdens de ramadan en het Suikerfeest. Dat schrijft De Telegraaf.

Raadslid Chris van der Helm heeft hier schriftelijke vragen over gesteld aan het college. De gemeente Den Haag heeft de afgelopen week intensieve controles op ‘luxe-verzuim’ op Haagse scholen uitgevoerd.

3 REACTIES

  1. Stom dat spijbelen, je maakt het jezelf alleen maar moeilijker, zeker nu de marktplaats voor diploma’s, het Ibn Ghaldoun, door de mand is gevallen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.