Youness Mokhtar naar FC Eindhoven

1

Niet NEC, SC Cambuur of Helmond Sport, maar FC Eindhoven wordt tijdelijk de nieuwe club van Youness Mokhtar. Dat maakt Eindhovens Dagblad bekend. Volgens het blad gaat technisch directeur Marcel Brands dit dinsdag officieel bevestigen.

De jongeling stond eerder nadrukkelijk in de belangstelling van NEC, maar van een definitieve huurovergang kwam het niet. Daarna lonkte SC Cambuur voor de 20-jarige buitenspeler, zij het niet dat deze club zijn salaris niet op kon hoesten, schrijft VoetbalCentraal.nl.

FC Eindhoven huurt Mokhtar nu voor één seizoen, waar ook de voorkeur van de speler van Jong-PSV naar uit ging, aangezien hij nu in de regio kan blijven wonen. In het nog te tekenen contract staat dat PSV de Marokkaan terug kan roepen in geval van nood.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here