‘Ajax gaat schandalig om met El Hamdaoui’

Oussama Assaidi vindt de manier waarop Ajax omgaat met Mounir El Hamdaoui van weinig respect getuigen. De aanvaller van de Amsterdamse club is teruggezet naar het beloftenelftal. Assaidi, vleugelspits van sc Heerenveen, is daar in het vandaag verschenen tijdschrift NUsport niet over te spreken. ‘Ajax gaat schandalig om met Mounir.’

‘Dat ze hem in het tweede laten voetballen is respectloos,’ vervolgt Assaidi volgens dagblad Het Parool. ‘Mounir heeft altijd in de eredivisie gespeeld en nu moet hij ineens met jongens spelen die alles nog moeten bewijzen. Terwijl ik zeker weet dat hij voor Ajax 1 nog van waarde kan zijn. Hij speelt met mij in het nationale elftal van Marokko en ik zeg je: hij is een fantatsische voetballer en een fantastisch mens.’

Assaidi begrijpt de houding van Ajax niet. ‘Een blinde ziet dat Mounir klasse heeft. Ik denk dat Ajax hem op dit moment heel goed kan gebruiken,’ zo is de stellige overtuiging de Marokkaan. ‘Hij is echt geen mindere spits dan Kolbein Sigthórsson of Siem de Jong en ook geen mindere linksbuiten dan Derk Boerrigter. Mounir beschikt over zó veel kwaliteit. Gelukkig is hij mentaal sterk. Denk maar niet dat Ajax hem mentaal kapot kan krijgen.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.