Ajax gaat om tafel met El Hamdaoui

Ajax wil zo snel mogelijk om tafel met Mounir El Hamdaoui om de ontstane impasse te bespreken. El Hamdaoui is bij Ajax op het tweede plan terercht gekomen en een gewenste transfer ging niet door.

Manager technische zaken Danny Blind vindt de gang van zaken vervelend. Omdat El Hamdaoui zeker tot aan de winterstop bij Ajax blijft, lijkt er sprake te zijn van kapitaalvernietiging. Immers, het salaris van El Hamdaoui drukt ruim op de begroting.

El Hamdaoui is samen met een andere speler die uit de gratie is geraakt, IsmaĆ«l Aissati, op het moment in training bij het Marokkaans elftal. Daarna wordt er gesproken. “We moeten kijken hoe we het komende half jaar ingaan”, aldus Blind volgens RTV Noord-Holland.

De Russische en Turkse voetbalmarkt zijn nog een paar dagen open.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.