Assaidi gaat aanbieding ontvangen van Heerenveen

Oussama Assaidi is prima bezig en dat valt ook sc Heerenveen op. De club denkt eraan om de buitenspeler een nieuw contract aan te bieden. Zelf gaf de speler onlangs aan na dit seizoen graag op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

“Zijn prestatiecurve is geweldig”, zegt algemeen directeur en voorzitter Robert Veenstra tegen SoccerNews. “Als hij zo doorgaat, kan hij de club ontzettend veel gaan opleveren. Oussama is een enorme potentiĆ«le inkomstenbron. Hoeveel we willen ontvangen, als we hem verkopen? Een marktconforme prijs. Dat hangt dus af van vraag, aanbod en zijn prestaties.”

De 23-jarige Marokkaan heeft nog een contract tot medio 2013, maar als het aan Heerenveen ligt komen daar nog wat jaren bij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.