Saif al-Islam verschijnt op tv

De Arabische zender Arrai TV heeft beelden uitgezonden van Saif al-Islam Kaddafi, een van de zonen van Muammar Kaddafi. Hierop spreekt hij de aanhangers van zijn vader toe. Waar de beelden precies zijn opgenomen is onduidelijk. Dit meldt persbureau Reuters volgens de Volkskrant.

‘Dit land is het land van je voorouders. Geef het niet op. Broeders, neem vandaag met geweld Tripoli in’, schreeuwt Saif al-Islam naar de toehoorders. Saif al-Islam houdt in het filmpje een automatisch geweer omhoog en is gekleed in een militair uniform.

Het zijn de eerste beelden van Saif al-Islam sinds de val van het regime van Kaddafi. Reuters schrijft dat het materiaal nog niet is geverifieerd.

Libiƫ

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.