Ajax wil geld verdienen aan El Hamdaoui en Aissati

Mounir El Hamdaoui en Ismail Aissati ‘hoeven’ niet weg bij Ajax. Er is geen enkele financiĆ«le noodzaak om de twee spelers van de hand te doen.

Alleen bij een aantrekkelijk bod valt er te praten over een transfer van de twee Marokkaanse internationals, die dit seizoen bij Jong Ajax zijn gestald. Dat zei financieel directeur Jeroen Slop dinsdag in een toelichting op de jaarcijfers van de Amsterdamse voetbalclub. “Als mensen met interesse zich melden, dan zullen we die te woord staan”, stelde Slop volgens ElfVoetbal.

“Maar een vertrek gaat niet tegen elke prijs. Ze mogen zeker niet voor niets weg.” El Hamdaoui en Aissati passen niet in de plannen van trainer Frank de Boer en zijn daarom veroordeeld tot Jong Ajax. Afgelopen zomer lukte het niet om de spelers te verkopen.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.