Labyad heeft nog vier duels voor contractverlenging

Zakaria Labyad is dichtbij contractverlenging bij PSV. Het jeugdproduct van de Eindhovenaren moet nog vier duels spelen en dan wordt zijn contract automatisch verlengd tot 2014, dat heeft technisch manager Marcel Brands aan het Eindhovens Dagblad aangegeven. Zijn huidige verbintenis liep nog door tot de zomer van 2012.

De achttienjarige speler komt dit seizoen steeds vaker in actie voor de Nederlandse topclub. De jongeling speelt meestal als rechtsbuiten en gaat daar de concurrentie met Jeremain Lens aan. Van origine is Labyad een aanvallende middenvelder, maar daar heeft PSV met Ola Toivonen en Georginio Wijnaldum al voldoende opties, schrijft SoccerNews.

Labyad speelde tot op heden 21 duels voor PSV en scoorde daarin driemaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.