Barazite kiest voorlopig voor Jong Oranje

Nacer Barazite heeft zijn voorlopige keuze bekend gemaakt. De aanvaller van Austria Wien verkiest Jong Oranje voorlopig boven een plek binnen de Marokkaanse selectie. De 21-jarige Arnhemmer sluit echter niet uit in de toekomst van nationaal elftal te wisselen.

“Het is misschien een cliché, maar ik voel me net zoveel Nederlander als Marokkaan,” aldus de jongeling over zijn keuze. “Ik heb al met Eric Gerets (bondscoach, red.) gesproken en gekozen voor Jong Oranje. De wedstrijden die ik daar speel zijn goed voor mijn ontwikkeling.”

Gerets was donderdagavond nog aandachtig toeschouwer bij het treffen tussen AZ en Austria Wien. De Belgische oefenmeester wou onder meer Barazite met eigen ogen aan het werk zien, schrijft VoetbalCentraal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.