De Boer wil Aissati nieuwe kans geven

Ismail Aissati (23) keert mogelijk op korte termijn terug in de hoofdmacht van Ajax. Trainer Frank de Boer liet dinsdagavond vlak voor aanvang van het Champions League-duel met Olympique Lyon weten dat hij uiterst tevreden is over de manier waarop de aanvallende middenvelder zich gemanifesteerd heeft de voorbije maanden.

Aissati werd vorig seizoen door Ajax verhuurd aan Vitesse, waar hij uitgroeide tot één van de spelbepalende spelers. Terug in Amsterdam kreeg hij echter van De Boer te horen dat hij overbodig was, waarna de Marokkaanse international werd teruggezet naar de beloften.

Bij Jong Ajax doet Aissati het nu dusdanig goed, dat De Boer overweegt hem terug te laten keren bij het eerste. “Ismaïl heeft de laatste tijd uitstekend gepresteerd en zich geweldig opgesteld. Ik sta open voor zijn terugkeer in de selectie”, vertelt de coach volgens Voetbal International.

2 REACTIES

  1. Wellah dit moet niet gekker worden.
    Guus Hiddink, de beste trainer ooit van Nederland en het voorbeeld voor de vele jonge trainers, heeft deze jongen voor het eerst opgesteld in een Champions League wedstrijd tegen AC Milan. Hij speelde bij PSV, TWENTE en VITESSE de sterren van de hemel.
    En nu komt deze trainer, die gisteren zijn diplomaatje heeft behaald uitleggen dat hij wel tevreden is, en wel wat met Aissatti kan.
    Meneer de Boer, ik wil je toch adviseren dat je er soms verstandig aan doet als je je mond houdt als je niets te zinnig melden hebt.
    Meneer Aissatti, ik adviseer je om je eerste beste kans die je krijgt om naar het buitenland te gaan meteen met beide handen aan te grijpen en deze Mickey Mouse competitie uit te zwaaien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.