Espanyol wil El Hamdaoui in winterstop halen

Mounir el Hamdaoui wordt in de winterstop mogelijk gered uit zijn uitzichtloze situatie bij Ajax. Het Spaanse Espanyol wil dan opnieuw een poging wagen om de Marokkaanse aanvaller naar Barcelona te halen. Volgens technisch directeur Ramón Planes staat de spits bovenaan het verlanglijstje voor Kerst.

Bij Ajax kan El Hamdaoui niet op een plaats bij de eerste achttien van trainer Frank de Boer rekenen. Zelfs niet nu de ploeg met een spitsenprobleem kampt. “Hij zit in een lastige situatie bij zijn club en het is ons streven om hem daarvan te verlossen”, zegt Planes tegenover Radio COM. Bij een eerdere poging in de zomer struikelde Espanyol over de looneisen van El Hamdaoui, schrijft SoccerNews.

De technisch directeur wil zeker een bod gaan doen op de aanvaller, maar moet eerst kijken in hoeverre daar de middelen voor zijn. “Het is nu eigenlijk nog te vroeg om over de transfermarkt te praten. Over twee à drie weken kunnen we pas echt aan de slag en dan zullen we gaan kijken wat er mogelijk is.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.