El Hamdaoui stelt Africa Cup als doel

Mounir El Hamdaoui maakte maandag zijn opwachting bij Jong Ajax in de met 1-0 verloren wedstrijd tegen de beloften van AZ. De Marokkaan komt dit seizoen niet meer voor in de plannen van hoofdcoach Frank de Boer.

“Het toernooi om de Africa Cup spelen is mijn doel. Daar werk ik naartoe”, laat El Hamdaoui weten volgens FCUpdate.nl. “Natuurlijk is het een groot contrast. Spelen in Ajax 1 of met de beloften. Maar mijn verhaal in Amsterdam kent iedereen nu wel.”

“Mounir heeft heel hard gewerkt”, zei coach Gery Vink op de website van Ajax. “Je kon wel zien dat hij er een tijdje uit heeft gelegen, hij moest even in het ritme komen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.