Kamer ziet komst omstreden imam niet zitten

Een meerderheid in de Tweede Kamer vindt dat de omstreden imam al-Maghraoui uit Marokko niet mag worden toegelaten in Nederland.

De As Soennah-moskee in Den Haag heeft de imam uitgenodigd om eind deze maand een conferentie bij te wonen. De man is omstreden, omdat hij in Marokko huwelijken met 9-jarige meisjes zou hebben goedgekeurd en radicale preken geeft.

In elk geval VVD, PvdA, CDA, PVV en SGP zijn tegen de komst van de imam, meldt de NOS.

Volgens voorzitter Tahini van de As-Soennah Moskee is het verstandig goed te komen luisteren naar de imam als hij tijdens de conferentie komt spreken. Dan is er alle gelegenheid om hem te vragen wat hij nu precies heeft bedoeld, zegt hij.

De conferentie wordt gehouden van 23 tot en met 27 december in Den Haag. Voor de Arabischtalige conferentie zijn imams uit de hele wereld uitgenodigd.


Imam

5 REACTIES

 1. Ja ja en maar media berichten overmnemen die nergens op gebaseerd zijn.

  Dit is het werk van 2 Marokkaanen, 1 Ahmed Marcouch en 2 Khaija Arib, na3lat Allaho 3alayhima. Ze hebben de werkelijkheid zo verdraaid dat Scheick Mohamed Almghrawi nu een pedo imam wordt genoemd.

  Ik ga Scheick Mohamed Almghrawi niet hier zitten verdedigen want de waarheid is glas helder. Kijk maar op Al Jazeera en ander kanalen waarin Scheick Mohamed Almghrawi wordt geïnterviewd en zijn inspanning voor de Alkoraan en de Sunnah in Marokko.

  De heer Marcouch en mevrouw Arib willen in de publiciteit komen over de rug van Moslims, in dit geval Scheick Mohamed Almghrawi. Het is ze gelukt ook, Marcouch bij Pow nieuws en Arib bij onze vrienden Pauw en Witteman. Volgens mevrouw Arib (haar woorden bij P&W) vindt Scheick Mohamed Almghrawi het normaal om met een 9 jarige meisje seks te hebben. Zijn dit nou geen glas heldere leugens?

  Mevrouw Arib,
  Kun je ons vertellen waarom jij zegt dat Scheick Mohamed Almghrawi het normaal vindt om met een 9 jarige meisje seks te hebben? Waar baseer jij dit op?

  Moge Allah hen allen die over onze rug heen in de publiciteit willen komen vervloeken. Allahoma Amin.

 2. Rachid Lul niet zo dom.
  Hoe kan jij nou zeggen dat hij iets niet heeft gezegd, ben je 24 uur per dag bij hem ?
  En een beetje meer respect voor Marcouch en Arib , zij doen tenminste wat, maar wat doe jij eigenlijk behalve een beetje blablabla ?

 3. Jaba,

  Ik ben jammer genoeg niet 24 uur bij de zeer gewaardeerde onder de Moslims Scheik Almaghrawi. De heer Almaghrawi heeft een vers uit de Koran uitgelegd op dezelfde uitleg als die van onze geliefde profeet Mohammed sala Allaaho 3alayhi wasalam en zijn metgezellen. Vervolgens zei Scheick Almaghrawi dat de profeet sala Allaaho 3alayhi wasalam 3aicha radya Allaaho 3anha op haar 9de heeft gehuwd. En dat is de waarheid. Wie dat ontkent is een monafiq. Huwen betekent niet geslachtsgemeenschap. Dat moeten mensen nou eenmaal gaan beseffen. En uiteraard wat ook Scheick Almaghrawi zegt, tegenwoordig is het onnatuurlijk ook met een 9 jarige meisje te trouwen. Dat kan gewoon niet. De tijd waarin wij leven is heel anders dan 1000 jaar geleden.

  Ik heb niets bereikt beste Jaba. Ik ben gelukkig met mijn gezin, mijn werk en mijn leven. Meer heb ik niet nodig. Alhamdolillah. Ik hoop wel insha’Allaah dat ik het paradijs mag binnen treden. Maar ik ben geen onderwerp. De hoofdrol is bij de heer Marcouch en mevrouw Arib die leugens over Moslims verspreiden in dit land. Dat moet een keer en voor altijd ophouden. En wat zij bereikt hebben?? tja, een plaatsje in de 2de kamer en vele, vele grote zondes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.