‘Zaakwaarnemer wijst Internazionale op Assaidi’

Het blijft onzeker of Oussama Assaidi ook na de winterstop nog voor sc Heerenveen speelt. De aanvaller zou nu zelfs op een lijstje van Internazionale staan. Dat meldt VoetbalPrimeur.

Mino Raiola, die sinds afgelopen zomer de zaakwaarnemer van Assaidi is, onderhoudt goede contacten met veel Europese topclubs. De agent zou Internazionale op de sterspeler van de Friezen hebben gewezen, melden Italiaanse media volgens de website.

Onduidelijk is nog hoe Inter over Assaidi denkt, maar de 23-jarige Marokkaan heeft over belangstelling sowieso niet te klagen. Onder andere het steenrijke Paris Saint-Germain zou geïnteresseerd zijn. Bron/ Lees verder: VoetbalPrimeur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.