“Leger Egypte toont ware gezicht islam”

PVV-leider Geert Wilders vindt dat het leger in Egypte met zijn keiharde optreden tegen betogers in Caïro het ‘ware gezicht van de gewelddadige islam’ laat zien. Hij zegt dit in een reactie op een schokkend filmpje op internet, waarin te zien is hoe het leger demonstranten, onder wie een vrouw, genadeloos aftuigt. De anti-islam politicus Twittert:”Het ware gezicht van de gewelddadige islam zoals barbaar Mohammed ze geleerd heeft”. Dat meldt Nieuws.nl.

Zondag raakte het Egyptische leger voor de derde achtereenvolgende dag slaags met demonstranten. Zaterdag bestormden honderden militairen het Tahrir-plein en sloegen voor het oog van de camera’s in op betogers. Er zijn volgens de website zeker tien doden en vele honderden gewonden gevallen.

De demonstranten eisen dat het leger onmiddellijk afstand doet van de macht. Bron/ Lees verder: Nieuws.nl.

Egypte

8 REACTIES

  1. hey sukkel,

    Dat leger, bestaat alleen maar uit tuig als jij. Dat leger wordt alleen maar gefinancieerd door jou vriendjes in israel. Dat leger en hun verschrikkelijke daden is alles behalve Islamitisch. Ze zijn bang van de ware Moslims. Onze broeders van Anour partij en Ikhwaan Almoslimin.

    Maar niet getreurd. Ina Allah ma3a Asabirin. De overwinning is in zicht, met de wil van Allaah.

  2. Geert, je bedoelt de laatste spartelingen van een leger die door zionistische dollars wordt gefinancierd. Laatste waanhoopspogingen om de islamitische revolutie te stoppen en zo israel van de ondergang te redden.

    Het zal ze niet lukken, de geest is uit de fles.

  3. laat hem lekker lulle die lafaard tegenwoordig kijkt niemand meer om naar hem ! Wij Marokkanen hebben schijt en leven ons leven en onze geloof is alles voor ons tot de dood. Wie wil haten val dood simpel toch !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.