Israël doodt Palestijn in Gazastrook

Een Palestijn is vrijdagochtend om het leven gekomen door een luchtaanval van het Israëlische leger in het noorden van de Gazastrook. Een andere Palestijn raakte gewond. Dat zegt een lokale ziekenhuisbron volgens Knack.be. Volgens het Israëlische leger gaat het om militanten die van plan waren om een raket op Israël af te vuren.

Het nieuwste rondje geweld in en rond de Gazastrook ging dinsdag van start, toen de Israëlische luchtmacht een Palestijnse militant om het leven bracht in zijn auto. Als reactie vuurden Palestijnse militanten in totaal zes raketten af op Israël, zonder dat iemand gewond raakte. De Israëlische luchtmacht reageerde op zijn beurt door woensdagnacht doelwitten in de Gazastrook aan te vallen. Bron/ Lees verder: Knack.be

Palestina

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.