‘Amrabat heeft het gehad met Kayserispor’

0

De toekomst van Nordin Amrabat wordt met de dag onzekerder. De buitenspeler werd onlangs teruggezet naar het tweede elftal van de Turkse club, iets waar hij niet mee kon leven. De 24-jarige Marokkaan besloot niet op te komen dagen bij een training van het tweede. Dat meldt SoccerNews.

Amrabat was dit seizoen één van de uitblinkers aan de kant van Kayserispor en speelde zich daarmee in de kijker van Galatasaray. De Marokkaan liet weten erg graag voor de Turkse topclub te spelen. Door de uitspraken werd Amrabat teruggezet naar het tweede elftal. De buitenspeler was het daar niet mee eens en hoopt deze winter een transfer te realiseren. Bron/ Lees verder: SoccerNews.

Amrabat

1 REACTIE

  1. Giovanna CoÃzaen26/06/2009sˆ una grandissima felicità per te, ma anche per noi che da sempre ti stimiamo e apprezziamo. Un incoraggiamento per chi segue il tuo esempio, una ventata di ottimismo per la scuola italiana. W Annamaria! (come si scriveva una volta sui banchi di scuola) Giovanna

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here